Agenda

made by roel1943

De Media Me groep.

Hot Spot news:

Op 27 maart kun je vanaf 14.30 uur weer in Beeld en Geluid terecht voor een middag samengesteld door Hot Spot.

Tijdens dit negentiende Hot Spot evenement is er veel aandacht voor de radio. Dit medium lijkt onder te sneeuwen als het gaat om media innovatie.

Om te beginnen is er een twee uur durende bijeenkomt onder de noemer DocSpot: over de mogelijkheden van een crossmediaal documentaireplatform. Onder de naam DocSpot presenteert Hotspot deze discussie/presentatie in samenwerking met het documentaire platform HollandDoc, dat vanaf 5 april het Radio Atelier op Radio 1 overneemt. Hierdoor zal het platform volledig crossmediaal zijn. Met o.a. John Appel, Catherine van Campen, Chris Bajema, Bert Kommerij, Corinne van Egeraat, Lotje IJzermans en Anton de Goede.
Hier vind je meer over DocSpot.

Daarna haalt Laurens Vreekamp (Interaction Designer bij KRO Digitaal) de podcast uit de kast. Het aanbieden van bepaalde programma’s als download in mp3-formaat, is iets waar de omroepen zich de laatste jaren verre van hielden. Problemen met muzikanten belangenvereniging SENA zorgden ervoor dat er nooit een goede overeenkomst kwam die in de afdracht van muziekrechten kon voorzien. Maar daar komt verandering in als het ligt aan Laurens. Hij zal een aantal projecten voor het voetlicht brengen die alles met Podcasten te maken hebben.

Bert Kommerij.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: